ibiza holistische vakanties
Ibiza Holistische Vakanties - Alles over HOLISTISCHE Vakanties op Ibiza !  ibiza holistische vakanties

Ayurvedische behandelingen op Ibiza

IBIZA HOLISTISCHE VAKANTIES

Het is geen wonder dat Ibiza een uiteenlopend aanbod van holistische en spirituele therapieŽn kent.
In de 60-er jaren werd het eiland overspoeld met hippies en alternatieve reizigers, die over de hele wereld gezworven hadden, waarbij velen van hen in aanraking waren geweest met oosterse meesters als: Boeddha, Ghandi, Krishamurti, Osho, therapieŽn als: meditatie, yoga, Thai-Chi evenals op meditatie gebaseerde alternatieve geneeswijzen als: massage en healing.

Deze nieuwe inwoners van Ibiza hadden meer aandacht voor het lichaam dmv beweging, dans, emoties en waren bezig met theater, zang en muziek en allerlei alternatieve, Oosterse en Westerse geneeswijzen, massage, mediatie en healing.

Zij organiseerden de eerste workshops voor lichaam, geest en ziel op dit prachtige eiland waarbij zij deelnemers met kleine stapjes op weg naar hun doel hielpen, en blokkades zichtbaar werden die via een spirituele benadering losgelaten konden worden zodat mensen in staat waren zich volledig aan het leven over te geven en te genieten.

Ibiza Holistische vakanties leid u de weg weg naar een detox of verjongings-retraite, bijgestaan door ervaren beoefenaars van uiteenlopende holistische therapieŽn, zoals massage therapie, aromatherapie, holistische therapie, ayurvedische therapie, chocolade therapie, rebirthing, tantra, kristal therapie, vasten therapie enz.

Een spirituele vakantievorm, vaak in de vorm van een workshop, bedoeld voor mensen die in een persoonlijk groeiproces tot hun ware essentie willen komen, om te kunnen leven als een individu dat op een meer natuurlijke, positieve en inspirerende wijze de verantwoordelijk voor zijn leven en lichaam neemt.

Het aanbod van holistische vakanties op Ibiza wordt vooral gekenmerkt door kleinschaligheid en een grote diversiteit aan therapieŽn en geschikte onderkomens, van eenvoudig tot zeer luxueus en ze worden het hele jaar door georganiseerd in een rustgevende en landelijke omgeving van dit idyllische eiland. In onze IBIZA WELLNESS CALENDAR vind je alle aanbiedingen op het gebied van beauty, massage, fitness, healing, retreats, spas, therapy en yoga op Ibiza.

Verwen jezelf eens en reserveer en geniet van een holistische vakantie op Ibiza!
Geniet van alle Oosterse-, Westerse, Sjamanistische of Holistische behandelingen door ervaren therapeuten, die u helpen een sterker lichaam, geest en ziel te krijgen zodat uw leven meer voldoening brengt en u zich gezonder en mooier voelt.

IBIZA HOLISTISCHE VAKANTIES

Ibiza 4 all, Compleet overzicht met alles over holistische vakanties op Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org